Meer over mij

Als kind was ik al vroeg geïnteresseerd in spirituele zaken. Ik wilde mijzelf en mijn omgeving beter leren begrijpen. De behoefte aan een dieper en intenser leven en zinvol bezig zijn was groot. Door een aantal paranormale ervaringen wist ik intuïtief dat er méér was. Ik stak er tijd en energie in en raakte een deel van mijn intuïtieve gaven niet kwijt.

Gedurende mijn jongere jaren raakte ik het contact met de realiteit zo nu en dan kwijt. Daarbij liep ik nogal eens tegen afkeurende en afwijzende reacties op van anderen door mijn gevoeligheid. Ik raakte in paniek en wist ook niet zo goed hoe meer te functioneren in deze maatschappij.

Ik richtte mij uiteindelijk op het alternatieve circuit en was al vroeg bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. Dit zorgde er voor dat ik mijzelf steeds beter (en nu nog steeds) leerde begrijpen.

Door bewust te worden van mijn ‘dark spots’ is Licht de afgelopen jaren steeds meer in mijn leven geïntegreerd. Ik werd bewust dat als ik mij hier steeds meer op afstem dat ik het leven in eigen handen heb en hier zelf een richting aan kan geven: that leads to  happiness

 

Mijn missie

met The Light Happiness

Bij The Light Happiness draait alles om het creëren van een gelukkig en plezierig leven
waarin ruimte gecreëerd wordt om volledig jezelf te zijn.

“Happiness is always there. You just have to choose to see it. There’s no point dwelling in the dark and ignoring the light of the stars”’, zoals gezegd wordt door Carrie Hope Fletcher en dat is precies de reden waarom The Light Happiness streeft om diegenen die er klaar voor zijn hun licht te laten schijnen en te kiezen voor geluk om te laten zien dat ze in vrijheid kunnen leven en kunnen doen wat ze het allerliefste doen.

Ik geloof dat iedereen hier in essentie is om méér te groeien in licht: om te herinneren wie hij of zij werkelijk is. Ook in mij zijn er nog steeds ‘dark spots’ waar nog meer bewustzijn op mag komen. ‘Dark spots’ zijn in mijn ogen een liefdevolle uitnodiging om meer ruimte te geven aan bewustzijn. Licht zorgt ervoor dat je verder kan gaan
groeien én je steeds meer je ware essentie gaat leven! Alles wordt ineens een stuk gemakkelijker!

Door mijn gevoeligheid kan ik zien wat nog niet in het licht is. Ik begeleid mensen met liefde hierin om ‘dark spots’ in het licht te brengen én hun trilling te verhogen: om een leven te leven in licht. Jij kunt een verschil maken in jezelf en in de wereld!